inlägg/bilder??

Hallå!
Ja du!
vad vill du läsa/se??
bilder eller text?
båda?
ämnen?
Ta DITT ansvar;);)!!
Men ärligt, ibland e det svårt att veta, vad bloggar man om, vad vill ni läsa, är bloggen bra eller kass?
KOMMENTERA!!!!! Det e ju så man vet vad ni tycker.
Kram på er! <3 kommentera mera! <3

/Therese & Josefin

Från voltigetävlingen i Uppsala









(bilder lånade av Julia Hjalmarsson)

FINA TJEJERNA


JOSEFINE <3 <3 <3


NORAH <3 <3 <3


Min fina prinssesa <3

Josefine Yakoub
Min fina prinssesa ♥
· Dela · för 13 minuter sedan ·

Collage från en hopplektion;)



Foto: Therese Hillbom

Gårdagen och framtiden ;)

Igår jobbade jag halvdag.
Efter lunch åkte jag hem och grejade lite.
Jag slappade en lång stund ute i solen.
När barnen slutade så drog de iväg och lekte med sina kompisar. Norah va med Wilma och Amanda.
Josefine och Linn drog till Slättabadet.
Vid 17:30 så hämtadee jag upp Josefine och vi åkte till FRK för att kolla på Nadia när hon red.
När vi kom dit var det hoppning för Threse Blank. Nadia red dubbla lektioner, först på Tulle och sen på Hennesy.
Tulle va ovanligt lugn och de kunde ta små skutt över hindrena. Hennesy däremot va i sitt esse;) hahaha! Vilken jävla kanonkula! Ni ska inte tro att det va nån hejd där inte. Hon va hur taggad som helst! Men Nadia sjöng för henne och gjorde halter efter hindrena på slutet och då gick det riktigt bra. Jag knäppte sjukt mycke bilder med Nadias kamera så de kommer upp så fort jag kommer åt dem. Linnea red också en sista gång på Nino, de hoppade och han verkade tycka det va skoj, de fick till några riktigt bra språng. Hörde allt att Linnea va hopp-tävlings-sugen igen;)

Idag gick jag upp med tjejrna som skulle till skolan. Jag börjar 13:00 idag så jag har passat på att tvättat,bäddat rent dammsugit och torkat golven här. Ska också åka och handla lite kudfodral nytt duschdraperi och ev en rund ceris matta till vardagsrummet.

Nu e det bäst jag sätter fart så jag hinner med allt;)

/Therese

Shoppa!!!!!!!!!!!

Vita capri-jeans-byxor från H&M 149:- ska inhandlas snarast;)!!



/Therese

Sorry för...

...dålig uppdatering...
HAr inte haft lust ork och tid att blogga under dom senaste dagarna.. men tänkte skriva lite korfattat om vad jag har gjort :


FRE : red lektion för marika ( dressyr ) hade Kiss Me , hon var rätt seg så vi jobba på att få fram henne , i slutet stega hon på riktigt fint ! ;) <3

LÖR : Var i stallet med Amanda ( Mandis ) , Eliza red Kiss Me på stora ute banan , hon hade var riktigt fin örorna framot och inte seg utan pigg och glad , Både Eliza och Kiss Me var nöjda ;) SEn åkte jag till Mandis sov över och LInnea var också med men sov inte . vi grilla marchmellow ( stavning ) och försökte gå på en pilatesboll  , hahahaha <3

SÖN ( IDAG ) : MORS-DAG , ja , ee , jag vaknade somsagt 06.00 hos Amanda för vi skulle ha stallstjänst , vi åt och gjorde oss i ordning , sen cykla vi till stallet ;)

Ja , det var lite korfattat om min helg , men somsagt sorry för dålig uppdatering... HEJSVEJS ! :)

eran josssan <3


Huset!

Åh mitt fina hus, drömläge....min idyll!
Det är massor att göra, som byta tak,kanske borra ny brunn,bygga ut,fixa en tvättstuga, renovera  badrum och sätta in nytt kök..... måla & tapetsera överallt, montera ut oljepanna, byta vattentank
Men det e inte omöjligt;) Det som är bra är att det finns en superpanna att elda i, luftvärmepump ut i huset, kasset i öppna spisen så man inte eldar åt kråkorna;) Det är 3 glasfönster och centraldamsugare. En gårdsbyggnad i 2 våningar med 2-6 sängplatser upp och kök,dusch,toa nere. Tänk! där kan Jossan husera med sina kompisar.
Jag skäms över vårat bud! Kommer inte skriva vad vi erbjudit ens. Tar han det så får jag en chock! Kanske gubben får en chock av budet.....möjligheten finns att han storknar. Hahahaa! Men här är en bild på lilla idyll!


7 km från preem, 1 mil från stan. Grannar att döda för ;) kajsa & maria & peter
Hästhagar så långt ögat når;) Kan man ha det bättre

/Therese

Livet är en fest!

Jag arbetar ju som fritidsledare. I helgen ska jag och min kollega ta med oss 7 st ungdomar från Falun i åldrarna 16- 18 år på årets största ungdomsfestival. Livet är en fest! Den hålls på Lidingö till stor del. På fredag blir det middag i stan med invigning på Berns salonger, en hel del uppträdande under kvällen. När den avslutas tänkte vi ev gå förbi slottet och genom gamla stan. Vi har med oss fler som aldrig varit i Sthlm förrut. På lördag väntar workshops hela dagen varvat med mat. Dt fanns massor att testa, vora har bla valt att testa longboradbowling, göra film, hårstyling, basket.... det finns en uppsjö med aktiviteter. På lördag kväll är det stor 2 rättermiddag med alla 600- 700 deltagare. Efter det är det stort disco med Tova Wellton som dj. Tror nog ungdomarna kommer att ha en skoj helg i stora staden, jag e glad att få va med och ge dem det.

 Vi kommer få se Balettakaemin uppträda

 Invigning på Berns

 Delar av Grotesco kommer

 Dj Tova Wellton spelar på lördag

 Adam Tensta på Berns!

Ha en bra helg!
Det tänker jag ha;)

/Therese

Tävling

http://matildaholmstrom.se/?p=1922#comment-3838


Perfect sit

Nya bilder som tänjer på gränserna;) Vad tycker ni??
Jag tycker första bilden e coolast;)!








Klipp!

Hej!
Igår kväll va vi och klippte oss. Josefine klippte topparna, klippte upp håret lite och ramade in lite på sidorna. Therese klippte kort kompakt (modernt) lugg och fick ihop det lite mjukare på sidorna. Hon tänkte först göra snelugg men frisören sa att lugg va mer inne;) hahaha! Ja och då valde hon det.
Innan vi klippte oss va vi på husvisning i Österå, ett hus som vi tittade på redan för ett år sedan privat. Jättefint men massor att göra på det. Vi får se hur vi ställer oss till det. Vi ska också titta på ett hus i Källviken som är större och mer fixat, bara att flytta in i. Det vore toppen för oss! Nära till stallet;) nära till vattnet och nära till stan. Vi skulle få byta skola i så fall..... men det kan ju också va kul. Vi får se, vi ska då kika på det iallafall.

/Therese & Jossan

You have a hart of gold


SKÖÖÖÖÖNA SOL !!!!!!!!!!!

hejsan  !  Fy , vad varm det är ! nejdå , jag ska inte klaga nu när det är så varmt.. Idag var vi i gruvan ( elevensval ) och vi fick en bilduppgift att rita av något där i gruvan. jag ritade en typ rund sak med tak ;) hahaha, bra förklarat ;)

Ikv saka vi och kolla på ett hus som vi kolla på för ca 1 år sedan på Hedens gård ;) och sen ska jag och klippa mig . :)

bild på hur min frisyr blev kmr sen !

Nu ska jag ut och steeeeeka ! ;)


SEEE YOU LATER !



/Jossan <3









Beta....

Idag red jag ett dressyrpass för Marika. Jag fick kämpa på ordentligt med att väcka Kiss Me.
Hon har vilat (välförtjänt) i 2 dagar. Jag fick korta traven och öka traven, väcka henne rejällt och få henne att lyssna på mina skänklar och få med bakbenen och inte länga halsen och dra iväg på tyglarna. Det gick bra, och det va kul och lite kämpigt. Efter lektionen baddade jag Kiss Me med vatten och en svamp på hela kroppen nästan. Sen gick vi med Amanda och Therese med Zanetti till en sommarhage och betade lite gräs. Där va också Elin & Diglett och Therese med Tiara.



Josefine

länkning av : http://alotofnadia.blogg.se/

den här bloggen drivs av Nadia , du vet min moster och mammas syster ;)

Ta en titt ! :)

KIka in <3



http://alotofnadia.blogg.se/



/ jossan <3

L O V E Y O U ♥


Hälla- hästar


Madicken!!


Shanti!



En c ponny som våra kompisar i Toftbyn äger. Hon e jättesöt, ganska seg på banan;) men gillar visst att va i skogen. Hon har hoppat en del med sin förra ägare. Hon är helt orädd tydligen. Ska få rida ut henne nästa gång vi är på besök. Tänkte hoppa lite stockar i skogen då och galoppera henne lite. Jag testade galopp igår på deras grusväg, hon galopperade lungt och fint utan några hyss;) Jag tyckte hon va jättesöt! Lite anorlunda och sitta på en slö ponny jämnfört med Kiss Me som e seg men ändå gör hyss och brallar av annan orsak;)
/Jossan

Vädret Falun!

Langtidsvarsel
Lørdag19. maiSøndag20. maiMandag21. maiTirsdag22. maiOnsdag23. maiTorsdag24. maiFredag25. maiLørdag26. maiSøndag27. mai
Delvis skyet Delvis skyet Lettskyet Skyet Lettskyet Delvis skyet Lettskyet Delvis skyet Klarvær
14° 16° 20° 18° 20° 23° 22° 22° 25°
0 mm nedbør i døgnet 0,1 mm nedbør i døgnet 8 mm nedbør i døgnet 6 mm nedbør i døgnet 0,2 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0,5 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet
Svak vind, 3 m/s fra sør-sørvest Svak vind, 3 m/s fra sør Svak vind, 3 m/s fra sørøst Lett bris, 4 m/s fra øst-nordøst Flau vind, 2 m/s fra øst Svak vind, 2 m/s fra vest-sørvest Svak vind, 2 m/s fra nord Flau vind, 1 m/s fra sørvest Lett bris, 5 m/s fra vest-sørvest

Cirkus , och stall

Hej! Igår var jag mandis och linnea påcirkus brazil jack ;) haha efter den så hade vi köpt en ballong som vi gjorde hål i och mandis lät som en ekorre ! Haha !jag kunde inte få till det och linnea lät inte så kontigt .. På kvällen sov jag hos tilde för jag skulle hjälpa dom med stallstjänsten på hälla . Idag ska jag till klubben och träffa mandis och linnea och lite mer fölk. Eliza ska rida kiss me  för hellen eftersom hon ska starta i borlänge. Så vill hon träna fören riktig tränare innan. ;)

Update!

Hej!
Igår va Jossan på cirkus med sina kompisar Linnea och Amanda.
På kvällen var hennes kusin här och de va ut med Tilde en sväng i Slätta.
Jag gick och la mig tidigt igår...helt slut!
Jossan väckte mig och sa att hon skulle springa till Tilde och sova där.
Imorse vid 07 skulle de ha stalltjänst på Hälla.
Jag blev väckt av Norah tidigt som påstår att hon vart vaken sen 05....
Hur som, jag ska försöka orka göra mig iordning lite sen åka och handla.
På eftermiddagen kommer jag åka med Jossan till stallet. Det är prova-på-att-rida på FRK idag mellan 13-17.
Eliza ska oxo rida Kiss Me för Hellen idag. Det ser jag fram emot, alltid kul att se andra rida sin häst.
Tilde och Ida ska oxo rida för henne på sina ponnys och så ska Julia hoppa för henne sista lektionen.
Ha en bra dag!
/Therese 

Jossan och Linnea alias Korven;)


Bilder Leksand



Jossan & Kiss Me



Julia & Vincent



Lina & Hero



Linnea & Kiss Me



Josefine & Tilde

Några bloggar vi läser

http://idahjelm.blogspot.se/

http://fridahallgren.se/

http://amaandaalm.blogspot.se/

http://lindbergmarica.blogg.se/

http://tildebredberg.blogg.se/

http://alotofnadia.blogg.se/

http://goldenhorses.blogg.se/

http://snabben.bloggplatsen.se/

http://linanergaard.blogg.se/

http://dressyrmupparna.se/


Nadia & Tulle

Det finns visst de som tror att jag inte glädjs över min lillasysters ridning på tävlingen i Leksand. Jag va den som jublade högst tog mest kort och grattade henne. Men till saken hör oxo att det gick vädligt fort men som tur va hoppade Tulle.... annars sitter man ju som ett plåster i hindret om man kutar runt i den farten. Det va hans första tävling borta så helt förståligt att han behöde ledas runt av en rutinerad hästtjej/ägaren. Han hoppade även av framridningen några ggr....sånt som kan hända vem som helst. Det jag vill säga är att en ung orutinerad häst är inte helt okomplicerad att börja tävla. Skitkul att det blev en nolla och bra tid!! Jag råkade dock skriva att en bra runda inte bara är en rosett i clear round. Hästen kan ju göra en bra runda trots en riven bom och något stopp, som tex med vår häst( ung & orutinerad) och MÅNGA andra rutinerade hästar/ryttare. Klart man blir glad av en rosett men man kan va lika glad över att hästen gör bra ifrån sig trots missar. Nadia är jätteduktig som många andra unga ryttare men skulle nog ha en snyggare ritt på en mer rutinerad ponny, vilket säger sig själv. Jag är så jävla dum och är ärlig och säger vad jag tycker!! Då är det alltid nån som nappar på det och vänder det till att jag inte kan glädjas åt andra och att jag är avundsjuk på henne. Alltså jag vet inte många fler som alltid peppar alla tjejer i den här sporten och som öser ur mig komplimanger. Är helt öppen med att vi inte klarar Kiss Me på hopptävlingar mm och tar hjälp av alla de riktigt duktiga ryttarna vi har omkring oss. Uppfatta mig som ni vill. Jag glädjs visst med andra och min syster men jag är jävligt ärlig när det kommer till det mesta. Vill du inte ha min åsikt så skit i att kommentera. Och tänker du eller ha nått att säga så våga stå för det med ditt namn!
Här är några bilder på min syster Nadia och Tulle

 Jättefina ihop!

/Therese

Tävling i Leksand!



Jossan & Therese

Värsta fyndet!!

Köpte en ny dunväst idag GPA, så snygg!!
ord pris 3765 kr
idag på Dalahoppet fanns det 1 st kvar för ett pris av 500 kr
Japp, det slog jag till på!
Älskar den!!



/Therese

videoblogg med Jossan


Ny hjälm!

Den här hjälmen ska vi beställa imorgon!
Man fick 30% rabatt på horze om man beställer 10 st varor. Så vi ska dela order med en kompis till mamma.


/Josefine

Så ser dagen ut!

Skola
Hem
Stall/träning
Kolla Linnea & Kiss Me träning
Hem / Dusch
Middag

/Josefine

Så ser dagen ut!

Skola
Hem
Stall/träning
Kolla Linnea & Kiss Me träning
Hem / Dusch
Middag

/Josefine

Svar på frågestund !

idag har vi spelat in frågestundens videoblogg på mig . den kommer ut imorgon bara så att ni vet ! ;)
men ha det bra så länge ! ;) <3

/Jossan <3

Svar på frågor ;)



/ Therese

FRÅGESTUND !

Kul! vi har fått många frågor. Fortsätt skicka in!
Vi kommer att sammanställa dem och göra ett videosvar i slutat av veckan.

/Jossan & Therese

Tävlingsväder inför helgen

LEKSANDS VÄDER! INFÖR TÄVLINGARNA....
Hoppas att det blir fint på lördag och söndag så vi får njuta av alla fina ekipage utan att frysa..

Langtids
varsel
Torsdag10. maiFredag11. maiLørdag12. maiSøndag13. maiMandag14. maiTirsdag15. maiOnsdag16. maiTorsdag17. mai
Delvis skyet Regnbyger Lettskyet Lettskyet Delvis skyet Klarvær Regn Skyet
12° 12° 12° 15° 16° 12° 14°
5 mm nedbør i døgnet 7 mm nedbør i døgnet 6 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 3,0 mm nedbør i døgnet 4,3 mm nedbør i døgnet
Flau vind, 2 m/s fra vest-sørvest Svak vind, 3 m/s fra sør Laber bris, 7 m/s fra nord-nordvest Svak vind, 2 m/s fra vest-sørvest Laber bris, 6 m/s fra sør-sørvest Lett bris, 5 m/s fra sør-sørøst Laber bris, 7 m/s fra øst-sørøst Flau vind, 1 m/s fra sør

FRÅGESTUND !

nu blir det en frågestund igen , vi tycker det är så kul när man får frågor som man svarar på . om det blir tillräckligt med frågor kommer vi svara på videobloggning ! så fråga på ! stunden är er !


photo edited for free at www.pizap.com

/kissmevandebonte.blogg.s

Prisutdelning från Uppsala


Norah s lag gör sin kûr, Norah har rosa linne


mitt hjärta


Hopptävling!

         På söndag är det dax för hopptävling i Leksand. Linnea  och Kiss Me ska in 2 klasser 90 cm 2 fas och 1m. Det ska bli jättekul! Tror att både Linnea och Kiss Me är taggade ;) 



Hoppas det ska bli fint väder så vi kan njuta av en fin dag med hästar som flyger över hindrena;)




 
Bild från hopptävling i Rättvik

 
Bild från lokal hopptävling hemma!


Bild från hemmatävling!


härliga söndag!

Började dagen med att tvätta lite och och fixa hemma.
Sen va jag och Norah och Jossan till Tilde och Mia. Jag färgade håret på Mia, nån brun färg som passade henne jättebra.
Sen va vi hem och plockade ihop lite matsäck för att åka till stallet. Vi åkte till Norsbo före och lämnade Norah som hellre ville va hos familjen Eld och leka med Ebba. De har varit ute hla dagenn och lekt och ridit. Norah har till och med hoppat med Emil, Ebbas shettis.
Jag och Jossan började dagen med lunchsallad i solen med Lina som oxo skulle käka. Vi satt ute ett bra tag och njöt i solen vid stallväggen.
Sen tog vi in Kiss Me som åt lite eftermiddag innan det var dax för shamponering och tvätt. Hon blev så ren och fin. Tänkte att hon skulle få soltorka så jag gick ut med henne. Hon va inte lika sugen på det, kastade sig bakåt,stegrade och stannade till slut med rumpan in i stallväggen.....suck!
Men efter några sekunder gick jag fram och klappade henne på halsen (släppte inte taget) och så gick vi in istället. Vet inte varför hon gör så? Inte så trevligt att ha en häst som slänger sig runt när man bara har grimmskaft eller träns på. Hon gör inte så när vi går med henne sadlad och med träns. Det e bara när vi vill ut och promenra med henne. Trist! Förrut följde hon oss som en hund och älskad promenader i skogen bla.
Vi får nog ta lite hjälp med det där om det inte ger sig. I övrigt hade vi en superdag om avlutade med att rykta av Goldie åt Tobbe som kulle rida. Hon hade då rullat sig och hade lera upp till hla huvudet och öronen, vi borstade så mycket vi kunde men spolade av bena med ljummet vatten. Familjen Eld kom till stallet och vi fick tillbaka Norah, åkte hem och åt en efterlängtad middag.
Nu har vi vart hos Tilde och Mia igen, dn här ggr klippte jag Mias toppar, drack kaffe och Jossan och Tilde gjorde varm choklad m gräde i och tokade sig en hel del;)
Imorgon har Jossan studiedag och ska va med Lina och Tilde på deras skola.
Jag jobbar som vanligt och Norah får va på fritids.
Vi ses och hörs!
/Therese

härligt på klubben


Voltigetävling bilder del 1



Tackar Marit Nymo för bilerna!
/Therese

småkissarna


Fredag började med soldusch


Middagstips!

Ok slänger in ett tips på mat. Det här ska vi äta idag:

Bryn strimmlad marinerad kyckling från kungsfågel
bryn även färska champinjoner
krydda på med salt,peppar,rivet limeskal,färsk vitlök och hacka i lite röd färsk chilli.
Tillsätt 1 burk kokosmjölk och 3 dl grädde(mums)
Låtra puttra i gryta medans du kokar ris eller tagliatelli

Det står på bordet hos oss ikväll!

/Therese

Voltigetävling!

På lördag ska vi till Uppsala, Norah ska tävla i voltige. Det är första gången hon tävlar i galopp. Det ska bli jättekul! De är så duktiga <3 Här är några bilder på Norah

Vi vill hälsa alla varmt välkomna till Uppsala på voltigetävling.

Till säsongens andra tävling är det 2 svårklasslag, 1 mellanklasslag, 1 mellanklasslag enligt de gamla reglerna i CR, 5 lättklasslag i galopp och 6 i skritt samt 7 individuella anmälda.

Tävlingen startar kl. 08.45. Se startordning och hästordning nedan.

 

Veterinärbesiktningen startar klockan 08.15 och sker i startordning. Veterinäravgiften 100 kr/häst och betalas i sekretariatet.

Domare är Susanne Sturesson och Fanny Mossberg.

På tävlingsplatsen kommer det att finnas en cafeteria och det finns möjlighet att köpa hamburgare under lunchen. Då ingen beställt lunch kommer det inte serveras.

Vi ber alla klubbar att respektera banpersonalens anvisningar och att områden för

trähästträning/uppvärmning och longeringsvolter hålls separerade. Vi vill också be alla

klubbar att påminna föräldrar, andra åskådare och voltigörer att hålla lugnt på läktaren, att inte förflytta sig under pågående tävlingsmoment och att uppmärksamma de anvisningar om applåder och fotografering som speakern ger.

Resultat samt information och bilder från tävlingen kommer att publiceras på hemsidan.

Välkomna till Uppsala!

Uppsala Voltige

 

Startordning:

Veterinärbesiktning kl. 8.15

Kl. 8.45 Svår klass:

Team Lord Locksely (SORF)

Hallsta lag 1

Kl. 9.05 Mellanklass:

Falun lag 1 (4st) – Grunden i Clear round enligt de gamla reglerna

Team Bella (SORF)

Kl. 9.25 Individuella:

Micaela Forsman – S (UV)

Saga Edstam – M (UV)

Joanna Stålenheim – J (UV)

Elin Härkönen – J (UV)

Amanda Hjelm – J (RV)

Micaela Forsman – S (UV) Grunden i Clear round

Stina Erlands – J (Falun)

LUNCH KL. 10.00-11.00

Kl. 11.00 Lätt klass skritt/galopp:

Lag Schack Matt (3 st) Madicken – galopp

UV Lag 3 a (3 st) Francois – galopp

UV Lag 4 b (3 st) Fursten – skritt

UV Lag 3 b (4 st) Francois – skritt

Lag Smurfarna (5st) Madicken – skritt

UV Lag 5 b (4 st) Mellman – skritt

UV Lag 4 a (4 st) Francois – galopp

Lag Three stars (3 st) Madicken – galopp

UV Lag 5 a (4 st) Mellman – skritt

Hallsta lag 2 (3st) – skritt

Falun lag 4 (4st) Cane – galopp

Kl. 12.30 Mellanklass:

Team Bella (SORF)

Falun lag 1 (4 st) – Grunden i Clear round enligt de gamla reglerna

Kl. 12.50 Clear round:

UV lag 2 – Skritt, blandade övningar

Kl. 13.00 Svår klass:

Team Lord Locksely

Hallsta lag 1

Kl. 13.20 Individuella (teknisk kur):

Micaela Forsman (UV)

Clara Wärnborg – M (RV) (grund+kur)

KL. 14.00 PRISUTDELNING

Hästordning för veterinärbesiktning:

1. Lord Locksely

2. Hallsta

3. Cournado

4. Bella

5. Furst Romanov

6. Highchamp

 

7. Eton

8. Cane

9. Madicken

10. Francois

11. Hallsta

 

Allsvenskan/MC2 5maj 2012– Jällaskolans ridhus, Uppsala


huset proppat med katter !

haha , nej men det känns så konstigt när man har två till kattr som man hör öppe som piper och leker !

det var ju så lungt innan dom kom med Sixten och Elsa ;) men det är jättekul att ha kattungar , dom är så söta och mysiga <3

ja , men här får ni en bild på alla katter ! ;)

  SIXTEN

  ELSA OCH KATTUNGARNA

  STELLA

  SIMBA

vi e dom söta ? <3

/Jossan



Idag var vi på Hälla!

Idag följde vi med Tilde och Mia till deras stall på Hälla Gård där de har Amigo.
Bilderna får tala för dagen.



Vi har haft en superhärlig dag!

/Jossan & Therese

Soldusch!

Ah! har bokat tid för en soldusch... Så spännande!
Man känner sig ju rätt blek nu efter en lång vinter. Har en kompis som jobbar på ett ställe där de gör sånt. Frågade henne om hon tyckte det va bra, hon har själv gjort det och va nöjd medd resultatet. Man vill ju ändå att det ska se naturligt ut och inte som Ranelid;) hahaha! Ja den som lever vet på fredag;)


/Therese

RSS 2.0