dyr fin utrustning!

Unnar verkligen de som har ett arbete och har en ekonomi till dyra inköp åt sig själv och sin häst. Men ibland känns det som väldigt mycket prestige i vad man ha på sig och sin häst att det är väldigt viktigt. Vilka klasser rider dessa tjejer i? Man rider ju inte bättre i dyrare saker;) Menar bara att statushöjare är löjligt när det e ungdomar som inte jobbar , inte har egna pengar och som kanske tävlar lokalt tycker att det e så jäkla viktigt med dyr utrustning och kollar hla tiden vem som har vad..... Jag köper också fina saker till häst och ryttare (dotter) men inom rimliga gränser. Helt ärligt så vänta med att köpa utrustning för tusentals kronor och lägg det på lektioner istället. Tjänar du egna slantar och e vuxen så bortse från detta, för er bryr jag mig inte i;)
Ta inte så hårt på detta nu ! Kram Therese

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har så rätt. Lägg pengarna på träning. Hästen mår bättre av en duktig ryttare än fin utrustning.

2012-08-22 @ 19:00:06
Postat av: Åsa

Håller helt och fullt med!
Som min tränare brukar säga "lägger ni/vi lika mkt pengar på träning som på dyra grejer, så skulle ni/vi kunna bli hur bra som helst" :)

2012-08-22 @ 19:53:57
Postat av: Frida Hallgren - www.fridahallgren.se

Fast helhetsintrycket blir så otroligt mycket trevligare med lite bättre utrustning... Spelar ingen roll vilken nivå man rider på, man får bara fin ändå. Tycker att det är betydligt vettigare att lägga pengar på hästutrustning än att ränna på stan, lägga pengar på fika, bio, kläder, smink etc. Den som själv jobbar ihop pengar själv får nog avgöra vad den vill lägga pengar på... ;)

2012-08-22 @ 22:50:07
URL: http://www.fridahallgren.se
Postat av: therese

det va ju just det jag sa att tjänar men egna pengar kan man göra vad man vill!
men är man 10 - 15 år ungefär så ser man ju upp till de större flickorna och då har man ingen egen ekonomi och dessutom behöver man inte 15 olika schabrak för 600 - 1000 kr, träns för 1000 kr och sadlar för 30 tusen. det kan man lägga på annat och dessutom har man syskon är det fler en ens behov som ska täckas.

2012-08-23 @ 07:58:20
URL: http://kissmevandebonte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0