rubrik

nu sitter jag på bussen , logga på mobilen. ska till stallet och rida igenom programmet en gång. rider bara ett kooort pass , då hon går en liten lektion ikv.

men nu ska jag av , hejdå!

Kommentarer
Postat av: nyfiken :)

Hej! Jag e en tjej som brukar rida Kissme på lektionerna på frk. Hursom, jag undrade lite hur hon är att hoppa. Jag har känt mig tveksam att hoppa henne efter en olycka med en annan häst och det skulle kännas bra att veta lite hur Kissme är att hoppa :) det finns nog inga bättre personer än er att fråga då ;) tycker er blogg är jättebra! Hejdå! <3

Svar: vet inte vilken nivå du är på....gäller det små hinder på nybörjarnivå är det väldigt enkelt, hon är snäll och hoppar allt om du styr, tänk på att korta tyglarna så de ger ett bra stöd, du kan oxo hålla i manen.
Om du kommit en bit i din ridning så hoppar du kanske lite högre och då ska du ju ha en kort explosiv galopp så hon inte gör några längdhopp. Se till att lyfta huvudet och trycka till vid hindret så hon lyfter ordentligt och att hon inte dyker efteråt. Vid höga hinder hoppar hon med mycket rygg. Lycka till! Det kommer gå bra, Kiss Me är en väldigt snäll ponny.
Josefine/Therese Yakoub/Hillbom

2012-10-02 @ 21:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0