Maja & Kiss Me 23 sept Frk

Idag har Maja Ekebjär tävlat våra fina ponny Kiss Me för första gången.
De startade i 80 cm clear round och det var en superfin vända med en liten miss, de rev 1 bom. Bra jobbat!
I klassen Lb 1 m hoppade Maja i stort sett hela banan utan stigbygel.... så kan det gå ;) men eftersom hon har en bra och stabil sits så fortsatte hon så gott det gick. Och det gick snabbt och bra med 2 nerslag. De va 1 sekund ifrån en 2:a plats;) En fantastisk rolig tävlingsdag! Både Maja och Kiss Me har varit superduktiga och vi ser fram emot nästa tävling i Svärdsjö.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Jättefin häst, supersnygga builder!;)
Allr bra?♥

Svar: Tack vad snällt! :) Allt är bra;) /Jossan
Josefine/Therese Yakoub/Hillbom

2012-09-23 @ 21:42:39
URL: http://jk.blogg.se
Postat av: Emma

Varför har ni bytt ryttare igen ? Varför rider inte jossan sin egen häst? Hon köpte väl kissme för att tävla i hoppning med ?

Svar: Josefine tränar sedan ganska lång tid tillbaka dressyr. Hon tävlar dressyr! Kiss Me är en allround ponny och tävlas av Maja eftersom Linnea har fullt upp med sin nya ponny. Josefine tränar också hoppning med Kiss Me på sina lektioner. Men det är en dressyrsatsning och det är det Josefine känner att hon vill satsa på. Det är bra att ha en ponny som kan fler grenar men det betyder ju inte att man själv vill hålla på 100 % med allt själv. I ett visst skede känner man oftast att det är en gren man vill satsa mer på och för Jossan är det nu dressyr som hon brinner för./Josefine & Therese
Josefine/Therese Yakoub/Hillbom

2012-09-24 @ 16:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0