Samuelsdal

Åkte till stallet ca 11:30.
Hämtade in Kiss me från hagen.
Medans jag väntade på Jonna så träffade vi Eliza som vart på ett möte i stallet.
Hon frågade Marika om en häst att låna och det fick hon, Eliza och mamma hämtade in Peppar och Jonna kom och tog in Valle.
Vi gjorde iordning hästarna och bestämde oss för att ta rundan Samuelsdal.
Vi gick ifrån stallet och då skrittade vi till röda bron. Tåget går presic brevid där man rider och så klart kom ett timmertåg och jag hade just gått på bron, de andra va nästan över. Kiss Me blev hetsig och började studdsa fram över bron. Vi kom över med lite fart ;)
Sen skrittade vi in på en grusväg och började trava. Efter en bit skrittade vi igen innan vi skulle börja trava eftersom galoppbacken närmade sig. 
Jonna först jag i mitten och Eliza sist, vi samlade hästarna och fattade galopp. Kiss Me satte direkt igång och bockade, jag drog upp huvudet och sparkade på henne ,, hahaha!
Kiss Me och Valle galopperade rätt fort upp medans Peppar bara bockade med Eliza hela vägen.
Efter det fick de pusta och vi skrittade hela vägen ner. När vi kom ner så vände vi på dem och galopperade upp igen, då gick det bättre de blev rätt trötta eftersom den är rätt lång och de måste ta i.
Sen skrittade vi till banvallen där travade vi hemåt. När vi kom till tågbron så skrittade vi hem till klubben. Det va en bra och lång vända på ca 1, 5 timme.
Nu är vi hemma, ska äta och har duschat sen ska vi till stallet och kolla när några kompisar tränar hoppning. 
Kiss Me står i boxen och tuggar hårt bröd blandat med havre och laddar för vår hoppträning imorgon.
/Jossan
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0