Rymlingen på plats!

Idag jobbar jag till 12 men sen blir det att hämta Josefine på skolan och åka till tandl. Åker tillbaka till jobbet när vi är klara där. Igår vilade Kiss Me och vi kylde hennes kota, hon blev också ordentligt ryktad. Hon hade stått så snällt i hagen hela dagen, det känns skönt att hon lärt sig av läxan och nu håller sig innanför tråden;)
För er som inte vet så har hon sprängt hagen ett antal ggr, även trähage så i helgen fick hon på sig en grimma med tråd och vi gav henne en stöt med tråden. Hon lyckades också ge sig själv ett par stötar då hon va för närgången tråden. Josefines tränare och stallpersonal har dragit ny tråd och ström så att vi har fått all hjälp vi kan önska oss. För allas bästa och säkerhet så vill man ju att hon får va ute i hagen och att hon inte kan smita och skada sig själv eller andra. Förra året vid den här tiden sprängde hon hagen 7 - 9 dagar på raken, och då blev hon att stå inne en del.... ni kan ju tänka er hur hon blev att rida då, inte så rolig vi kunde inte ta ut henne på promenad heller för hand. Hon vart skvatt galen och slet sig flera ggr. Jag trodde hästen vart galen men Marika tröstade och sa att det kommer gå över, och hon hade rätt. Det gick över;) Det märks att våren är på väg;) Kiss Me börjar redan fälla vinterpäls. Nu är vi på väg åt rätt håll, varmare tider!
 
/Therese

Kommentarer
Postat av: Erik Jönsson

Knappast vår den 8 januari det är ju nu den riktiga vintern börjar . Du får vänta minst 2 månader till.

Svar: jo så borde det va men här e det knappt minusgrader och det känns lite konstigt, vi får hoppas att det vänder och blir lite kallt, mycket snö och en riktig vinter innan våren kommer..... Men vi går åt rätt håll i allafall ;) om man nu längtar till sommar och värme
Josefine/Therese Yakoub/Hillbom

2013-01-08 @ 14:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0