Första dagen

Idag efter skola fick jag skjuts av mamma ut till stallet. Jag skulle rida ut med Maya och Linnea. 
Borstade Kiss Me länge och gjorde henne i ordning. Hon stog själv i stallet så hon var lite nervig, ropade på kompisarna och kunde inte stå still. Men hon fick lite hö och jag snackade med henne lite och hon lunga ner sig.

Vi red ut med Maya och Nisse och Linnea och Elsa. Vi red en tur runt byn. Bara i skritt och trav. Vi red som sagt runt byn och där är det väldigt mycket rakt spår, så ställde henne lite och flyttade och gjorde lite tempoväxlingar. 
Hon var jättesnäll, självklart var hon framåt och pigg men inte busig. Det är mycket nytt nu när stallet ligger på ett annat sätt. På klubben är det inte så mycket hus och postlådor, andra stall och hagar med hästar , rullskidor,springare, cyklister osv. Vi mötte rätt mycket idag. Men hon brydde sig inte. Stallet ligger brevid en sjö, Varpan, så det är många som springer osv runt sjön, så vi möter mycket folk:)
Det finns många bra ridvägar här, jätte mysiga med fin utsikt. Ska rida upp på berget nån dag så får ni se, så fint! Har ridit där med Nisse och Daze!

Här är iaf lite bilder från igår när vi flyttade henne och från ridturen idag:)

Sista stunden innan vi skulle åka

I nya boxen och stallet 

 Från ridturen idag:)

/jossan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0